URKUND İntihal Programı Üniversitemiz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimizin Kullanımına Açılmıştır

URKUND İntihal Programı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca alınan "Lisansüstü Eğitim-Öğretim Programı Açılması ve Yürütülmesine Dair İlkeler" kararının Tezler başlıklı maddesi 1. Fıkrası (Lisansüstü eğitim tezleri savunmaya alınmadan önce, ilgili öğrenci tarafından düzenlenecek intihal programı raporu teslim edilir.) gereğince abone olunarak Üniversitemiz Öğretim Elemanları, idari personel ve öğrencilerimizin  kullanımına açılmıştır. Program ile Önlisans, Lisans ve Lisansüstü  düzeylerinde hazırlanan tez, proje ve ödev vb. yayınların intihal (benzerlik) analizi yapılmaktadır.

Programı kullanmak isteyen kullanıcılarımızın asen@kmu.edu.tr  adresine ad-soyad, unvan, bölüm, telefon ve elektronik posta” adreslerini bildirmeleri gerekmektedir.

Erişim Linki: http://www.urkund.com/tr/log-i

Urkund Master Class İçin Tıklayınız