iThenticate (Akademik İntihal Engelleme Programı) Üniversitemizin Erişimine Açılmıştır

TÜBİTAK ULAKBİM tarafından sağlanan intihali engelleme programı   iThenticate, üniversitemizin doktor, Yardımcı Doçent Doktor, Doçent Doktor ve Profesör Doktor  unvanlı akademik personelinin kullanımına açılmıştır. Program, lisans anlaşması hükümleri gereğince öğrenci ödevleri ve tezlerin intihal tespitinde kullanılamamakta, kullanıldığının tespiti halinde kullanıcıların hesapları kapatılmaktadır. Bu nedenle akademisyenlerimizin tez ve öğrenci ödevlerini  ilgili sisteme yüklememeleri gerekmektedir.

Programı kullanmak isteyen  akademisyenlerimizin ahmetkahraman@kmu.edu.tr  adresine ad-soyad, unvan, bölüm, telefon ve elektronik posta” adreslerini bildirmeleri gerekmektedir.

Hızlı Başlangıç Klavuzu İçin Tıklayınız